Ons gezinshuis is een kleinschalige woonvorm van jeugdhulp waar vier tot zes kinderen wonen. De kinderen zijn in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. We bieden deze kinderen op professionele wijze 24 uur per dag, 7 dagen per week verzorging, behandeling, opvoeding en begeleiding.

De kinderen worden opgenomen in ons gezin. Dit onderscheidt ons van woongroepen. Een combinatie van professionele opvoeders en een huiselijk omgeving. We zijn als vaste opvoeders altijd beschikbaar voor de kinderen. Geen wisselende diensten en deeltijd werken. Wel een vast netwerk en een gezin om je heen.

Als gezinshuisouders nemen we niet de plaats en taak van de ouders over. We weten dat we een belangrijke rol spelen in het leven van de kinderen. Toch maken we heb duidelijk dat hun biologische ouders altijd hun ouders blijven. Daarom vinden we het ook belangrijk dat er een bezoekregeling met iedere ouder wordt afgesproken. Zo kunnen de kinderen hun relatie met hun ouders onderhouden.

Door de kleinschaligheid en de vaste opvoeders is het mogelijk om heel individueel en passend begeleiding en behandeling te geven. We hebben als doel om met al onze relaties langdurig samen te wonen, werken of leven. Daardoor leren we elkaar steeds beter kennen en kunnen we elkaar steeds beter ondersteunen.