Samen met onze overburen gaan we armbandjes maken voor de Compassion. Dit doen we omdat, door de coronacrisis, er veel kinderen over de wereld extra gevaar lopen. Er is voedsel tekort. Ze moeten leren hun handen regelmatig te wassen. Maar daarvoor moet er ook voldoende schoon water zijn. Ook is er nog veel tekort in beschermingsmiddelen en medische apparatuur..

Compassion heeft een noodfonds opgericht om tekorten aan te vullen op de plekken in deze wereld waar de nood het hoogst is. Wij gaan geld ophalen. Wil je weten hoe het besteed wordt? Kijk dan op www.compassion.nl

Help je mee met onze actie? Koop dan een persoonlijk armbandje! Beste via deze pagina. Je krijgt je bandje in de brievenbus en je betaald met een Tikkie.

Armbandje met naam of tekst – € 3.00

Een persoonlijk armbandje met een naam. Een tekst of lijfspreuk kan natuurlijk ook. Wilt u er ook één of meerdere kraaltjes naast? Geef het aan in de opmerkingen van uw bestelling. Wij maken er iets moois van.

Leren armbandje met 3 kralen – € 3.00

Een kralenbandje. Gemaakt van een stevig riempje en gevuld met de kralen die je zelf wilt. Wist je dat een echt een heleboel verschillende kleuren hebben? Geel, donkerblauw, roze, rood, wit, lichtblauw, oranje, aquablauw, groen, paars en zwart.
Kies de drie kleuren die jij wilt hebben!

Armbandje HART – € 3.00

In deze tijd laten veel mensen hun hart spreken. Met een belletje, kaartje, bloemetje… Of een armband! Er zijn veel verschillende kleuren mogelijk. Geef je wensen door bij het bestelformulier.